Livanto je vyvážená zmes s hustou a zamatovou vôňou. Intenzita 6. 10ks.
Capriccio je krémové, hladké a plné espresso s telom. Jeho veľmi hustá pena je tak jemná, že takmer odráža svetlo. Intenzita 5. 10ks.
Cosi je predovšetkým zmesou pre milovníkov silného espresso, ktorí hľadajú jemnost, mäkkú a krémovú penu a osviežujúcu kyslosť citrusových poznámky. Intenzita 3. 10ks.
Jemným pražením, jemné telo znateľných výsledkov s jemným dotykom obilnín a svieže. Charakter Volluto podtrhuje nádychom kyslosti. Intenzita 4. 10ks.
Roma je známa pre svoju jemnosť, drevité podtóny a je ideálna pre malú šálku, káva nie je príliš silný. Intenzita 8. 10ks.
Názov sám o sebe hovorí, že je to Stredomoria zmes par excellence, je so silným charakterom, intenzívne telo a dlhodobá a vynikajúca chuť. Jeho hustá a krémová pena zostáva do posledného dúšku. Intenzita 9. 10ks.
Vivanto Lungo je zmes, ktorá je vyrovnaná a komplexná predovšetkým vďaka oddelenému praženiu juhoafrických a východoafrických káv Arabica, ktoré kombinujú arómu z praženia a jemné kvetinové tóny. Intenzita 4.
Zmes juhoamerických a stredoamerických káv Arabica s dotykom Robusty – Fortissio Lungo je intenzívna zmes s plným telom a nahorkosťou, ktorá rozvíja arómu z pražených zŕn.Intenzita 7.
Ristretto je typické talianske espresso: krátky dotyk kyseliny, silné a intenzívne telo a príjemná a pretrvávajúca chuť. Intenzita 10. 10ks.
Zatial najsilnejšia káva Nespresso s intenzitou 12! Je zmesou 2 druhov káva Robusta - brazílskej a guatemalskej, a oddelene pražených zŕn Arabica. Mimoriadnu intenzitu káve dodáva práve Robusta odrody ‘Conillon’ z Brazílie. Plné a krémové telo je doplnené výraznou hosrkosťou tónou korenia. Ideálna pre Ristretto alebo Espresso. Balenie obsahuje 10 kapsúl.
Namiesto Finezzo Lungo. Delikátne zasnúbenie kávy Arabica z Južnej, Severnej a Strednej Ameriky. Zrná sú pražené jemným a šetrným spôsobom. Linizio Lungo je veľmi aromatická káva so známkami jasmínu. Intenzita 3.
NOVÁ kávička. Zmes kolumbijskej kávy Arabica odhaľuje jemné chute, ktoré sú typické červené marmeládou a pripomínajú ovocné víno. Rosabaya de Columbia pochádza z malých plantáží v Kolumbii, kde sa ručne spracováva. Intenzita 6. 10ks. Možno pripraviť ako espresso aj lungo.